Ons oude huis in de Ariadne at Home

Later als ik groot ben...


Ergens in de jaren ‘90, toen ik op kamers ging, had ik een doel. Ooit een keer met een binnenkijker in de Ariadne at Home staan. Dat vond ik toen, en ook nu nog steeds, één van de leukste dingen in dit woonblad.

Hoe leuk is het dat dit nu echt werkelijkheid is geworden. In de Ariadne at Home van maart 2024 staat ons mooie huis, waar we jaren hebben gewoond. Inmiddels zijn we verhuisd, maar het is des te meer is dit een prachtige herinnering aan die fijne plek!

"hoe witter het werd, hoe beter het voelde"


Zo lang als ik me kan herinneren ben ik met inrichten en stylen bezig. Mappen vol met plaatjes uit oude ariadnes, vtwonen, home&garden en toen nog 101 woonideeën. Ik kan uren plaatjes op pinterest bekijken en ideeën op doen.
Er zijn in ons nieuwe huis nog niet veel dozen uitgepakt, maar de mappen met inspiratie wel. Daar kan mijn eigen binnenkijker straks ook bij, want er is een heleboel wat ik hier zo weer ga doen!

De mooie foto’s van ons huis geven exact weer hoe het was, het is precies zoals we het ons zelf ook herinneren 🤍