Linnen gordijnen geven jouw kamer een stoere en natuurlijke uitstraling. Onze gordijnen worden gemaakt van hoogwaardig Europees linnen, dik genoeg om je een gevoel van privacy te geven en dun genoeg om het licht binnen te laten. Duurzaam geproduceerd passen onze puur linnen gordijnen in elke interieur. We hebben kant-en-klare gordijnen, maar we maken ook linnen gordijnen op maat.

Linnen is een natuurproduct en beweegt mee met de seizoenen. Als het wat kouder en vochtiger is valt het gordijn wat zwaarder en langer. Als het droog en warm is zal het gordijn iets korter worden. Daarom adviseren wij altijd om linnen gordijnen ‘slepend‘ te maken. Dit betekend dat ze tussen de 2-5 cm langer worden dan dat je aangeeft bij de maten. Hiermee voorkom je dat je eventuele variaties in hoogte ziet. Linnen heeft als bijzondere eigenschap dat het 20% van zijn eigen gewicht aan vocht kan opnemen voordat hij vochtig gaat aanvoelen. Hiermee kan een linnen gordijnen dus de temperatuur reguleren en is het stof- en vuilafstotend. Een linnen gordijn is mooi en verantwoord.

informatie

Voor meer informatie over het inmeten van jouw linnen gordijnen of over hoe wij onze linnen gordijnen op maat maken, klik je hier. Mocht je verder nog vragen hebben of wil je een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op. 

Wil je weten welke kleur linnen het beste in jouw interieur past, bestel dan hier onze linnen samples.