Eindelijk voorjaar!

Na een lange, donkere winter waarin het eigenlijk geen winter was, is het voorjaar nu toch echt begonnen. Het is een tijd van vernieuwing en groei, waarin de dagen langer worden en de temperatuur langzaam stijgt. Het is ook het seizoen van verandering, waarin we ons kunnen voorbereiden op nieuwe kansen en uitdagingen. Het voorjaar is het moment om wat frisheid en lichte tinten in je interieur te brengen. En vergeet vooral ook niet om de natuur naar binnen te halen!

ruim op en maak schoon 

Met een paar kleine veranderingen maak je jouw huis klaar voor het nieuwe seizoen. Ruim op en maak schoon. Als je huis opgeruimd is, is jouw hoofd dat ook. Verwijder alles wat niet langer nodig is en maak plaats voor nieuwe energie. Spullen die je echt niet meer gebruikt breng je naar de kringloop of een weggeefhoek. Spullen die je alleen in het najaar en in de winter gebruikt, ruim je op. Ik heb hier een vaste plek voor, zodat ik na de zomer precies weet waar alles staat. 

" the best time for new beginnings is now "

De voorjaarsschoonmaak is een traditie waarbij je jouw huis grondig schoonmaakt aan het begin van de lente. Ik vind het ook fijn om mijn witte muren weer van een likje nieuwe verf te voorzien. Het is zo'n heerlijk gevoel als alles weer schoon en fris is als de zon begint te schijnen.

frisse lentelook

Als alles opgeruimd en schoon is, is het tijd voor leuke dingen. Hoe creëer je een fijne en rustige sfeer in jouw huis dit voorjaar? Ik vervang zelf altijd de hoezen van mijn sierkussens op de bank. Wollige en warme hoezen maken plaats voor lichte tinten en zacht linnen. De kleuren PURE WHITE, NATURAL en PINSTRIPE FLAX geven een frisse, natuurlijke uitstraling aan je interieur.

 

Onze schoonmaak-favorieten