Soon you will find all the information about our linen curtains.If you want to informed about when this information will be online, sign up for our newsletter at the bottom of our homepage.

 

Natuurlijk wonen met linnen gordijnen

Linnen gordijnen zijn bij uitstek geschikt in een interieur met duurzame materialen en natuurlijke kleuren. Al onze linnen kleuren zijn met veel zorg en aandacht uitgekozen. Of je nu gaat voor een interieur met warme aardetinten of een koel en fris kleurenpalet, in onze collectie gordijnen is altijd een passende kleur te vinden.

We verkopen kant en klare linnen gordijnen, maar je kunt ze ook op maat laten maken. Wil je weten welke kleur gordijnen het beste in jouw interieur past, bestel dan hier onze linnen samples

Linnen gordijnen, een duurzame keuze

Bij PUUR lifestyle kiezen we zo veel mogelijk voor duurzame materialen. De ecologische voetafdruk van linnen is veel kleiner dan de meeste andere stoffen. Bovendien heeft linnen heeft een hele sterke vezel en gaat daardoor lang mee en hoe langer je een product kunt gebruiken, hoe duurzamer!

Onze gordijnen worden gemaakt van 100% linnen dat vrij is van chemicaliën en schadelijke stoffen. Al onze stoffen worden in europa geweven en in ons eigen atelier gemaakt. Bovendien zorgen linnen gordijnen voor een goede luchtkwaliteit in jouw kamer. Het reguleert de warmte, dus in de winter zal het de warmte vast houden en in de zomer houdt het je kamer extra koel. Bovendien absorbeert het vocht, waardoor het klimaat in je (woon)kamer prettiger aanvoelt.

Al deze aspecten samen zorgt ervoor dat linnen gordijnen een duurzame keuze is!

Kant en klare linnen gordijnen kopen

Wij verkopen kant en klare linnen gordijnen, in verschillende kleuren. Deze hebben een standaard afmeting, maar je kunt wel kiezen voor 2 verschillende ophangsystemen. Bekijk hier onze mogelijkheden voor kant en klare linnen gordijnen

Linnen gordijnen op maat laten maken

Natuurlijk maken we ook linnen gordijnen op maat, zodat je zelf de lengte en breedte kunt bepalen van jouw gordijnen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maar je kunt ook het ophangsysteem en de indeling van de gordijnen bepalen. Er is veel mogelijk en daarom helpen we je graag persoonlijk verder. Lees hier onze mogelijkheden om linnen gordijnen op maat te laten maken.