pure white | pure white is een heldere, witte kleur. Wit staat voor puur en eenvoud. Goed te combineren met al onze andere kleuren linnen. Het is de kleur van het licht en zuiverheid. Brengt rust in een tijdloos en fris interieur.

pinstripe mist | pinstripe mist is geweven met off white garen en een streepje van lichtgrijs garen (mist). 

mist | mist is een prachtige lichtgrijze kleur met een vleugje ijsblauw. Melange geweven met off white en lichtgrijs garen. Een verfijnde en tijdloze kleur die mooi combineert met pebble en stone.

pinstripe charcoal pinstripe charcoal is geweven met off white garen en een streepje van antracietkleurig garen.

milk | milk is een warme, roomwitte kleur. Iets zachter en voller dan de kleur white. Van het wit af en goed te combineren met al onze andere linnen kleuren. Klassiek antiek wit.

pinstripe flax pinstripe flaxt is geweven met off white garen en een streepje van vlaskleurig garen (flax)

natural | natural is geweven met de originele vlaskleur en off white garen. Een mooie, natuurlijke kleur die perfect combineert met al onze andere aardetinten. Deze kleur is net als de flax het meest afhankelijk van het weer en de natuur. Neutraal, natuurlijk en sfeervol.

flax | flax is geweven van ongeverfd vlas. De meest natuurlijke kleur die we hebben. De kleur is prachtig bij ons natural en milk kleurig linnen. Deze kleur is het meest afhankelijk van het weer en de natuur. Een droog seizoen betekent dat het linnen wat lichter wordt. Een natter seizoen geeft een donkerdere kleur. Puur natuur, maar nooit helemaal hetzelfde!

coconut | coconut is geweven met lichtbruin en off white garen. Een koele bruintint die heel goed samen gaat met white of milk. Een uitgesproken basiskleur. Neutraal, natuurlijk en sfeervol, zorgt voor rust en evenwicht in huis.

stone | stone is een prachtige grijze kleur. Een perfecte basis voor een tijdloos interieur met koelere tinten en een frisse ondertoon. Deze kleur is geïnspireerd door de grijze stenen die we vonden op een verlaten strand in Denemarken. Mooi in combinatie met white en pebble voor een koele, rustige sfeer.

pebble | pebble is geweven met de kleur stone en off white garen. Kleurt mooi ton sur ton met de kleur stone. Een rustige, koele grijstint die past in elk interieur.

Wil je weten welke kleur linnen het beste in jouw interieur past, bestel dan hier onze linnen samples.